Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Beteg vagy, vagy csak fénytested lesz?
  2014-03-22 22:44:10, szombat
 
   
  Beteg vagy, vagy csak fénytested lesz?





Miért ne bízzatok az orvosotokban, amikor a Fény Test Kialakítása folyamatában vagytok és különféle klinikai tüneteket tapasztaltok?

Beteg vagy, vagy csak fénytested lesz?

A jelenlegi bevezetett orvostudomány nem tud semmit a Fény Test Kialakításáról és az annak alapjául szolgáló biokémiai és energetikai folyamatokról, amik magában foglalják a DNS átalakulását, a sejt anyagcseréjét, és a csakrák teljes átformálását, eképpen a test energetikus szövetének a drámai módon történő változásairól sem.

Először is az orvos- és bio-tudománynak gyakorlatilag fogalma sincs arról, hogy az emberi test és a sejtek hogyan működnek és hogyan van szabályozva. Minden orvos a Természet biológiai anyagainak a teljes figyelmen kívüli hagyásával használja a szaktudását.

Amikor doktorhoz mentek, azt azért teszitek, mert úgy tekintetek magatokra, hogy képtelenek vagytok elbánni az állítólagos betegséggel vagy tünetekkel, ami(k)től szenvedtek és így rábízzátok magatokat, az egész testeteket a “szakértőre", aki állítólag többet tud a Ti saját szervezetetekről, mint ti páciensekként. Legalább azt el kell hinnetek, hogy az orvos jobb szakértő nálatok, máskülönben nem járnátok be a pacientúrájára.

Ez valószínűleg a legnagyobb és a legsúlyosabb baklövése az emberiségnek ezekben az időkben. Meg kell értenetek végre, hogy az orvosok kevesebbet tudnak rólatok, különösen a testetekről és úgy általában bármilyen biológiai testről. Az olyan félelmetek miatt, mint hogy valami baj van a testetekkel, egyszerűen csak egy pillanatra felejtitek el, hogy örökkévaló, roppant kreatív, többdimenziós lények és így a legfőbb mesterei vagytok az avatárotoknak, amit azért hoztatok létre, hogy megtapasztaljátok a Forrástól való megtévesztő elválást a 3D-s sűrűségű Földön.

Mostanáig a természettudósok és doktorok nem tudtak előállni egy érvényes és objektív meghatározással, hogy mi az “egészség" és mi a “betegség". Hogyan tudjuk mi emberek megkülönböztetni az egészségi állapotot, ami jelenleg a tünetek és a zavarok hiányához kötődik, a betegségi állapottól, ami számos tünethez, zavarhoz és károsodott élettani funkcióhoz kapcsolódik, ami miatt orvoshoz megyünk.

Megnézhettek számos kötetet az orvostudományról bármelyik tudományos könyvtárban vagy az Interneten és meg fogtok lepődni, hogy az emberiség még nem állapított meg egy érvényes ismérvet / kritériumot, ami elmondja, hogy mikor hagytuk el a test biológiai egyensúlyának a normális, egészséges állapotát és léptünk be a károsodott biológiai egyensúly és betegség állapotába, amit kezelni kell.

Ez a felfedezés rendkívül fontos azon mindnyájatok számára, akik beléptek a Fény Test Kialakítás-ba, ahogy már tapasztaljátok - vagy fogjátok nagyon hamar - a test átalakulásának a meghosszabbított epizódjait, amik számos olyan tünettel járnak, amelyek utánozhatják a tudatlan doktoraitok tankönyveiben leírt sok betegség egyikének az állapotát. Valójában ezek csak élettani eligazítások a testeiteknek a magas frekvenciájú Energia hullámokhoz, amik elárasztják az a most már teljesen nyitva levő 7 testi csakrán keresztül, eképpen felépítve az új kristályos fénytestetek a Felemelkedéshez.

A zavar, amit el kell távolítani a Fény Test Kialakítás kezdetén, a szívcsakra összehúzódása, ami az emberi testben levő feltétel nélküli szeretet Krisztusi energiáinak a kapuja. Ez a csakra összeköti az emberi entitást a Minden-Ami-Van harmóniájával. Tehát az első és a legfontosabb szakasz a Fény Test Kialakításban a 4., a szívcsakra (érzelmi központ) felnyitása. A legtöbb entitásban ez a csakra el van zárva, és emiatt a legtöbbjük nincs abban a helyzetben, hogy megtapasztalják a feltétel nélküli szeretetet.

Az összehúzódott szívcsakrának az előnye a múltban az az egyetlen dolog volt, hogy akinél ez volt, annak nem kellett megbirkóznia a sok pszicho-lelkibeteg-érzelmiproblémával, amikkel a legtöbb fénymunkás jelenleg szembekerül, mialatt a múlt inkarnációikból és a kollektív tudattalanból származó szennyeket tisztítja.

A szívcsakra megnyílásakor különféle szorongás (félelem) mintákat tapasztalunk tudatosan. Ezek a félelmek a sejtekbe, (sejtmemóriába) a DNS-be vannak kódolva a lélek által és addig van mélyreható és láthatatlan módú hatással az emberi viselkedésre, amíg a szívcsakra össze van húzódva.

Ahogy tudhatjátok, ez a csakra a csecsemőmiriggyel (thymus) van kapcsolatban. Ez a szerv a tüdő előtt található és a legtöbb emberi lényben egyáltalán nincs kifejlődve. Amikor a szívcsakra elkezd nagyobbra kinyílni, akkor a csecsemőmirigy elkezd nőni. A későbbi szakaszban még CT-vel (számítógépes tomográfia) is megállapítható.

A csecsemőmirigy növekedése mellkasi fájdalmakkal jár, fulladásokkal (asphyxia), kritikus hörghurut (bronchitis) és (bármilyen ok miatt bekövetkező) tüdőgyulladás (pneumonitis) hevesen fájdalmas esetei, amiket hibásan állapítanak meg influenzának vagy tüdőgyulladásnak (pneumonia ) a legtöbb orvos, akiknek fogalmuk sincs a Fény Test Kialakításáról és a Felemelkedésről. A legzavaróbb tünet azonban szív aritmia (heart arrhythmia) - a szív szabálytalan működése, ami valójában a szív szabályozásának a korrigálása (következtében jön létre) az új, erőteljes asztrális energiákhoz, amik most már korlátlanul áramlanak a fizikai testben, miután a szívcsakra megnyílt.

Az aritmia 6-12 hónapig tarthat. Ilyenkor általában az orvoshoz szaladnak, aki előír nekik egy béta-blokkolót (ß-blocker) vagy egy antiaritmiás gyógyszert, ami növeli a halálozási (arány)számot és akadályozza a Fény Test Kialakítását.

Pedig az aritmia esetek abszolúte ártatlanok és elmúlnak bármilyen kezelés nélkül, amint a 4. csakra teljes kinyílása befejeződik.

(Volt rá példa, hogy hosszú másodpercekre meg is állt a szívem, de aztán tovább dobogott.

Csakratisztítást alkalmazva sokat tehetünk ezen időszakokban magunkért.- G.)

Mielőtt a lélek testet ölt, eldönti, hogy milyen energetikai jellegzetessége legyen a megtestesült entitásnak.

Egy nagyon fontos döntés, hogy mely csakrák legyenek a dominánsok.

A lélek dönti el, hogy melyik két csakra legyen a domináns az entitásban - ez azt jelenti, hogy az emberi testben az asztrális energia túlnyomórészben ezen a két csakrán keresztül áramlik egy 70% a 30%-hoz arányban.

A csakrák energetikus körben forgó rendszerek, amik közvetítő szerepet töltenek be és a kauzális test nagyfrekvenciát, az életfenntartó asztrális energiáit szállítják az éterikus testen keresztül, az organikus test elektromágneses hullámaiba. Ily módon a biológiai szervezet szüntelen szabályozása folyamatos.

Ez egy rendkívül összetett folyamata az energiacserének, amely tulajdonképpen ismeretlen a mai bio-tudománynak.

Ezekről egy tudományosabb stílusban fogok beszélni ebben a cikkben, hogy elvegye a félelmetek és adjon némi önbizalmat ezen meglehetősen legyöngítő testi körülmények megfelelőségében, miközben a szén alapú testetek átalakul kristályos fénytestté. Ezeket ez év novemberében, a 11.11.11-i csillagkapuval kezdődve a Felemelkedés után fogjátok valójában élvezni.

(Dr. Georgi Stankov - Hogyan kell helyesen értelmezni a klinikai tüneteket a Fény Test kialakításában)

Forrás:http://ahimre.blogspot.hu/

Szuromi Esztertől kaptam, köszönöm.
 
 
0 komment , kategória:  Tanítások-Üzenetek-Írások   
Címkék: csakratisztítást, meghosszabbított, szervezetetekről, megfelelőségében, természettudósok, orvostudományról, tüdőgyulladásnak, megkülönböztetni, meghatározással, felemelkedésről, túlnyomórészben, energiacserének, felemelkedéshez, nagyfrekvenciát, inkarnációikból, szabályozásának, elektromágneses, megtapasztalják, jellegzetessége, csecsemőmirigy, kialakításában, kialakításáról, csillagkapuval, pacientúrájára, átalakulásának, tapasztaljátok, megállapítható, tulajdonképpen, összehúzódása, következtében, tankönyveiben, egyensúlyának, folyamatokról, anyagcseréjét, gyakorlatilag, változásairól, jelenlegi bevezetett, annak alapjául, sejt anyagcseréjét, csakrák teljes, test energetikus, drámai módon, emberi test, sejtek hogyan, teljes figyelmen, állítólagos betegséggel, egész testeteket, orvos jobb, legsúlyosabb baklövése, emberiségnek ezekben, orvosok kevesebbet, olyan félelmetek, Fény Test Kialakítása, Fény Test Kialakításáról, Fény Test Kialakítás-ba, Fény Test Kialakítás, Fény Test Kialakításban, Fény Test Kialakítását, Georgi Stankov, Fény Test, Szuromi Esztertől,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Amikor Jézus rátapos a lábadra  Ami embereknek lehetetlen, az...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Akarat  Alázat  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Png virág  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Szép álmokat!  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Png kislány  Kövesd a cowboyt!  Őrizkednünk kell...  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Png virág  képre írva  Png kislány  Hiányzik  A kételkedés kezelése  Rátalálsz  Reménység és erő Krisztustól e...  Makszim Gorkij gondolata  Nem számIt  Facebookon kaptam Krisztinától  Szívem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Németh László tollából  Png virág  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Egy bizonyos határt  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  képre írva  Hogy lehet megtartani  Akarat  Kövesd a cowboyt!  Garai Gábor - Takarítás  Albert Einstein gondolata  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Hiányzik  Mai harmónia kártyám  Szép estét kedves látogatóimna...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Fehér virág  Alázat  Adakozás  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Png kutya  Alázat  Png virág  Paul David Tripp Április 21  Png nő  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Akarat  Png nő  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Jó éjszakát  Egy lelki imádság  Popper Péter szavai  Varga János Veniam - Fontos sz...  Adakozás  Nagyi telefonál  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Leonardo da Vinci gondolata  Popper Péter szavai  Akarat  Leonardo da Vinci gondolata  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Szívem  Ami embereknek lehetetlen, az... 
Bejegyzés Címkék
jelenlegi bevezetett, annak alapjául, sejt anyagcseréjét, csakrák teljes, test energetikus, drámai módon, emberi test, sejtek hogyan, teljes figyelmen, állítólagos betegséggel, egész testeteket, orvos jobb, legsúlyosabb baklövése, emberiségnek ezekben, orvosok kevesebbet, olyan félelmetek, pillanatra felejtitek, legfőbb mesterei, 3D-s sűrűségű, egészségi állapotot, zavarok hiányához, betegségi állapottól, orvostudományról bármelyik, érvényes ismérvet, test biológiai, károsodott biológiai, felfedezés rendkívül, test átalakulásának, meghosszabbított epizódjait, tudatlan doktoraitok, magas frekvenciájú, szívcsakra összehúzódása, emberi testben, csakra összeköti, emberi entitást, legfontosabb szakasz, legtöbb entitásban, legtöbbjük nincs, feltétel nélküli, összehúzódott szívcsakrának, legtöbb fénymunkás, múlt inkarnációikból, kollektív tudattalanból, szívcsakra megnyílásakor, lélek által, emberi viselkedésre, szívcsakra össze, tüdő előtt, legtöbb emberi, szívcsakra elkezd, csecsemőmirigy elkezd, későbbi szakaszban, csecsemőmirigy növekedése, legtöbb orvos, legzavaróbb tünet, szív szabálytalan, szív szabályozásának, fizikai testben, szívcsakra megnyílt, aritmia 6-12, orvoshoz szaladnak, antiaritmiás gyógyszert, aritmia esetek, lélek testet, megtestesült entitásnak, nagyon fontos, lélek dönti, entitásban &#8211, asztrális energia, 30%-hoz arányban, csakrák energetikus, kauzális test, életfenntartó asztrális, éterikus testen, organikus test, biológiai szervezet, rendkívül összetett, tudományosabb stílusban, szén alapú, klinikai tüneteket, csakratisztítást, meghosszabbított, szervezetetekről, megfelelőségében, természettudósok, orvostudományról, tüdőgyulladásnak, megkülönböztetni, meghatározással, felemelkedésről, túlnyomórészben, energiacserének, felemelkedéshez, nagyfrekvenciát, inkarnációikból, szabályozásának, elektromágneses, megtapasztalják, jellegzetessége, csecsemőmirigy, kialakításában, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2611
  • e Hét: 17483
  • e Hónap: 31388
  • e Év: 161095
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.